Ladijski prevozi

Ladijski tovor
Organiziramo prevoz splošnih, projektnih, razsutih, tekočih in ostalih tovorov za uvoz, izvoz in tranzit, podprt s pomorskim cestnim in železniškim prometom po vsem svetu.

Kontejnerji – FCL (Polni kontejnerji)

Organiziramo kontejnerske prevoze od vrat do vrat za uvoz, izvoz in tranzit v vsa svetovna pristanišča. Za podjetje uredimo tudi ostale storitve, kot so skladiščenje, raztovarjanje, natovarjanje idr.

Kontejnerji – LCL (zbirni kontejnerji)

Nudimo organizacijo prevozov od vrat do vrat za kontejnerske tovore za uvoz, izvoz in tranzit preko vseh svetovnih pristanišč.

Ro-Ro (Roll on – Roll off)

Z Luko Koper so vzpostavljene redne trajektne linije iz Kopra do Durres/Albanija, in Bar/Črna gora. Organiziramo prevoze od vrat do vrat (celotno ali delno naložen tovor) za uvoz, izvoz in tranzit z najetimi prevoznimi sredstvi. Organiziramo tudi transport raznih vozil v ali iz vseh svetovnih pristanišč do stranke v Sloveniji ali ostalih evropskih državah. Vse ostale usluge v ekspediciji (bukiranje, pregled blaga, P.D.I. / pregled blaga pred oddajo in drugo).

Posredovanje luških storitev

Organiziramo vse vrste posredovanj v Luki Koper ali drugih prstaniščih preko nas ali naše partnerske mreže.

LADIJSKI PREVOZ – NAJKRAJŠA POT IZ DALJNEGA VZHODA

2.000 Nm krajša pot – do 7 dni skrajšan tranzitni čas * če je navigacija 12 vozlov

Transport 1 TEU (18 ton btto teže) iz Daljnega vzhoda do Kopra privarčuje povprečno 320 kg CO2 Koper leži na najkrajši transportni poti, ki povezuje Srednjo in Vzhodno Evropo s Sredozemljem ter preko Sueškega prekopa z Daljnim vzhodom. Ravno lega v osrčju Evrope in bližina gospodarskih središč omogočata razvoj logističnih kanalov ter distribucijskih centrov v Kopru. Sodelovanje s sosednjimi pristanišči za okrepitev skupnega tržnega položaja južne transportne poti v Evropo preko projekta Napa predstavlja dodatne priložnosti za razvoj celotnega logističnega sektorja.

Kontakt: