PREVOZ TOVORA


Europacific je dobro seznanjen z načini prevoza in nudi prevoz tovora preko zračne logistike, zemeljske logistike (cesta in železnica) in preko pomorske logistike. Izbrati pravi način prevoza, po pravi poti, zagotoviti varnost tovora so ene izmed prioritet podjetja.

Za prevoz tovora nudijo na izbiro kontejnerje različnih dimenzij in lastnosti, letalske kontejnerje, tovornjake, kamione, prikolice ,itd… Informiranost in dober logističen sistem vam omogočata najboljše povezave, ugodne cene, obzir na okolje, sledenja pošiljk in vse za premagovanje ovir, ki nastajajo pri transportu tovora. Europacific vam nudi informacije o svetovnih pristaniščih, trgovinskih klavzulah, letalskih,ladijskih,železniški in cestnih prevoznikih, carinjenju skratka vse za čim hitrejši dostop in uporabo kvalitetnih storitev. Preko obširne ponudbe in povezave z različnimi lukami, pristanišči, letališči vam koristno posredujejo možnosti do najboljših opcij za vaše poslovanje.

Učinkovit prevoz tovora s pravim načinom ob pravem času, na pravo lokacijo in z varnostjo. Glede na tovor in njegovo nujnost se poišče najboljša in najhitrejša možna pot za vsakega uporabnika naših storitev.

Desetletje na poti

Europacific group of companies
Established 2003
"A decade on the move"

Kontakt