...

POGOJI UPORABE SPLETNE STRANI

Na spletni strani predstavljamo splošne informacije o družbi EUROPACIFIC d.o.o. in z njo povezanimi družbami, njenem poslovanju in njenih storitvah.

Prosimo vas, da natančno preberete te pogoje, ki se nanašajo na vsakogar, ki obišče to spletno stran. Z uporabo spletne strani www.europacific.si uporabnik potrjuje, da je sprejel tu opisane pogoje in se z njimi strinja. V kolikor se z njimi ne strinjate, prosimo, da spletnega mesta ne uporabljate.
  • Omejitev odgovornosti: Europacific ni odgovoren za nikakršno škodo kakršnekoli vrste, ki bi utegnila nastati zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe spletne strani europacific.si. Vsi podatki in informacije objavljene na spletni strani www.europacific.si so zgolj informativne narave in jih je pred uporabo potrebno obvezno preveriti pri zaposlenih. Informacije, ki jih zagotavljamo preko te spletne strani, se ne posodabljajo stalno, ampak v rednih časovnih presledkih. Zato bodo vse informacije, do katerih dostopate na tej spletni strani, povezane z datumom in časom, ko so bile nazadnje posodobljene inniso nujno ažurne v trenutku, ko se boste vi z njimi seznanili. Europacific ni odgovoren za kakršnokoli škodo, ki bi jo lahko utrpeli, če se zanašate na informacije, objavljene na tej spletni strani. Europacific si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni, doda ali odstrani vsebino teh spletnih strani, na kakršenkoli način, delno ali v celoti, ne glede na razlog ter brez predhodnega opozorila. Europacific ne odgovarja za morebitne posledice navedenih sprememb.
  • Avtorske pravice: Europacific je imetnik avtorskih pravic vseh avtorskih vsebin objavljenih na spletni strani. Brez izrecnega pisnega dovoljenja je prepovedano reproduciranje, javno objavljanje, distribuiranje ali drugačno nezakonito uporabljanje ali spreminjanje vseh objavljenih vsebin. Uporaba in reproduciranje v omejenem obsegu je dovoljeno zgolj za izobraževalne potrebe ter za zasebno in nekomercialno uporabo ter zagotavljanje pravice javnosti do obveščenosti. Za vsa vprašanja povezana z avtorskimi pravicami se uporablja vsakokrat veljavni Zakon o avtorskih in sorodnih pravicah (ZASP). Spletna stran www.europacific.si vsebuje tudi informacije tretjih oseb in povezave s spletnimi stranmi tretjih oseb, vendar družba Europacific ni odgovorna za njihovo vsebino. Pri obisku in uporabi povezanih spletnih mest je odgovornost družbe Europacific za vse primere izključena.

Uporaba spletne strani www.europacific.si v nasprotju z navedenimi pogoji je prepovedana. Uporabnik, ki uporablja spletno stran www.europacific.si na način, ki je v nasprotju z navedenimi pravili, je v celoti odškodninsko odgovoren.

Za več informacij o uporabi piškotkov in obdelavi osebnih podatkov, si preberite Politiko piškotkov in Politiko zasebnosti.

V Kopru, november 2021