TRANSPORTNA LOGISTIKA


Transportna logistika v podjetju Europacific omogoča transport v vseh treh možnih poteh, ki jih vodi transportna logistika, torej zemeljske ki se delijo na cestne in železniške,zračne ter pomorske logistične transporte . Skrbijo za uporabo in povezanostjo z globalnimi mrežnimi epicentri, ki jih asocijiramo s svetovnimi industrijskimi in komercialno prodajnimi središči, in produkt tega je celotna logistična solucija, ki se na oko zdi posledično preprosta pri reševanju ne enostavnih zahtev, ki jih transporti povzročajo.

Logistika transporta je dejavnost, katera organizira in na upravlja smeri materialov od virov do uporabnikov samih, tako znotraj podjetji kot med njimi samimi. Slovenija, njena lokacija in njena luka Koper sta stacionirani ob najkrajši transportni poti, ki povezuje Evropo s Sredozemskim morjem in preko Sueškega prekopa tudi države daljnega vzhoda, kar pa omogoča veliko povezljivost, ki jo transportna logistika vsekakor potrebuje za kvalitetno storitev katero Europacifik nudi. Pozicijavnaša zelo pomemben faktor pri transportni logistiki saj je povezanost ključnega pomena pri logistiki ter njenemu uspešnem delovanju. Omenjena območja imajo močno razvito ozadje z zelo dobrimi in kvalitetnimi logističnimi povezavami, katere ponujajo neomejene gospodarske in komercialne priložnosti.

Glavni cilj, ki ga transportna logistika ima pri Europacificu, je zagotoviti ta prave dobrine in storitve, na pravem mestu ter najpomembnejše ob pravem času, količini in kvaliteti, z najnižjimi stroški in minimalnimi vplivi na okolje, z kvalificiranim osebjem, ter seveda skladno s pogodbo, ki je bila sklenjena.

Desetletje na poti

Europacific group of companies
Established 2003
"A decade on the move"

Kontakt