ŽELEŽNIŠKI PREVOZ


Pri podjetju Europacific nudimo v naši obširni paleti različnih kakovostnih transportnih storitev tudi del veje kopenskega transporta in to je seveda železniški prevoz. Omogočanje našim strankam različne železniško-logistične storitve potrebne za kvaliteten železniški prevoz.

Uredimo vam tudi dostavo pošiljk do dotičnega mesta oziroma železnice katera bo potrebna za dober in hiter transport, kakor tudi transport iz železnice do želene lokacije. Z najemom zabojnikov, vagonov in skladišč vam bo omogočena skoraj neomejena transportna storitev. Europacific omogoča prevoz blaga po železnici v države bližnjega vzhoda, del Azije, v združenje neodvisnih držav in vse evropske države (države CIS) . Na naši strani vam je na razpolago tudi priročna aplikacija s katero lahko tudi sami izračunate želeno kopensko pot.

Europacific je podjetje z dolgoročno tradicijo kvalitetnih logističnih in transportnih storitev. Zavedamo se, da je pri dobrem transportu pomembnih več različnih faktorjev, kot so čas, cena, blago, prava lokacija, način transporta ter dobra logistika, in pri nas stremimo h kvaliteti teh storitev.

Desetletje na poti

Europacific group of companies
Established 2003
"A decade on the move"

Kontakt